Eladó használt Tesla Model Ár autó vásárlás

Eladó Tesla Model:

A megfizethetetlen Tesla – Vagy mégsem?

A márka, amely magában foglalja a színvonalat és a kvalitást. Sokszor mondják, hogy a minőséget meg kell fizetni. Ez jellemző a Tesla modelljeire is.
Bátran kijelenthetjük, hogy az autóipar csúcsa a Tesla, a mai időket tekintve. Mind formailag, mind működésben egy igazi jelkép. A márka neve és az elektromos meghajtás kifejezések szinte azonossá váltak már napjainkra. A siker titka többek között az, hogy az egyszerűség, a letisztultság, a klasszikusság és az áttekinthetőség jellemzik a modellt. Ezzel ellentétben mégis mindig mutat valami újat, extrát, de mindezt nem hatalmas túlzásokba esve. Tehát megtartja a hagyományokat, de közben mégis igyekszik egy kis újításra is. Mindezeket ötvözve célozza meg azokat, akik ezt a stílust kedvelik.

A Tesla, mint életérzés
Az amerikaiak úgy gondolják, hogy a hétköznapi ember részére is a könnyebben beszerezhető és megfizethetőbb Teslák közé sorolható a Model 3. Nomen est Omen, melynek 3 variánsa van: a Long Range, a Performance és a Standard. Tisztában kell lennünk azzal, hogy mivel Tesláról van szó, azután hogy birtokunkba került egy példány, közel sincs vége a történetnek. Ezek az autók számos extrával kerülnek a tulajdonunkba. A három prototípus közül a Long Range és a Standard elképesztő módon nyomatékosítja azt, hogy rengeteg extrát kaptunk. A Performance pedig összefonódik az összkerék meghajtás és az 530 km-es hatótáv miatt a Tesla életérzéssel. Ezért a hatásért a legkevesebb pénz, amit ki kell fizetnünk, az 68 790 euró. Ez nagyjából 24 és fél millió forintnak felel meg.

Van még feljebb: eladó használt Tesla
Ezeknél az autóknál nagyon fontos szereppel bír az a kijelentés, hogy „a határ a csillagos ég”. Fontolóra kell venni, hogy igenis megéri kisebb lépésekben előre menni az anyagiakat tekintve.
A fentebb bemutatott 3-as Performance után következik az S-modell. Nincs óriási különbség köztük, de mégis több pluszt ad, ami a költségében is megfigyelhető. Az S kategórián belül nézzük meg a Long Range-t. Ennek a változatnak a 610 km-es hatótáv az ismertetőjegye, 250 km/h végsebességgel, ami több, mint a 3-as modelleké. Emellett a megjelenésében is több eltérés mutatkozik meg, gondoljunk csak a kőrisfa betétre és a könnyűfém felnire. Mind ezek miatt 3500 euró plusszal számolhatunk, ami már 100 690 eurót, azaz kb. 36 millió forintot jelent.

Benne(d) van az X!
A népszerű tehetségkutató műsorban, vagyis az X faktorban, többek között mindig az a lényeg, hogy a tehetségen felül legyen egyfajta plusz is az előadóban. Lehet ez megjelenés, stílus, technika, egyediség, vagy akár tudás is. A Tesla X modellt vizsgálva szintén kapunk egy jónéhány extrát. Első ránézésre mérete és súlya alapján nem is gondolnánk, hogy milyen óriási sebességet képes elérni ez az autó. Ezt az impulzust meg is vehetjük már egészen 102 390 euróért, amelyet közel 37 millió forintra válthatunk át.

Tény, hogy a Tesla már a luxuskategóriába tartozik, de elképesztő élményekkel gazdagítja mind a sofőrét és mind az utasait. Mindezeket összegezve ár-érték arányban nézve egy kiváló modell.
Gondoljunk bele, hogy bármikor bárki elveheti a házunkat, az értékeinket, sőt a pénzünket is. De az emlékeinket és az átélt élményeinket nem. Tehát amennyiben megengedhetjük magunknak, hogy szert tegyünk egy Tesla modellre, vagy akár csak, hogy kipróbáljuk, ne hagyjuk veszni a lehetőséget!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük